Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинару РТС-а уручена награда „Иван Марковић”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 01. 2012.

Извор: Политика

Новинару РТС-а уручена награда „Иван Марковић”

Новинару Радио-телевизије Србије (РТС) Бранку Станковићу јуче је уручена награда „Иван Марковић”, која се додељује за извештавање о активностима војске и Министарства одбране, на свечаности 24. јануара, поводом Дана медија центра „Одбрана”.



Станковићу је награда додељена за емисију „Квадратура круга”, о Четвртој бригади Војске Србије, која је емитована, 22. октобра 2011. године, на првом каналу РТС-а.

Новинарска награда „Иван Марковић” додељује се у знак сећања на једног од најдаровитијих војних новинара и уредника у листу „Војска”, који је 2003. године умро у 43. години.

На свечаности је уручена и годишња награда Управе за односе с јавношћу за најбољу промотивну емисију, коју су ове године добили Веселин Грозданић и Маца Поп-Ценић с РТС-а, за директан пренос промоције нових официра Војске Србије у септембру.

За најуспешнијег сарадника магазина „Одбрана” изабран је Себастијан Балош из Новог Сада. За најбољег спортисту Војске Србије проглашен је старији водник Дејан Вукојевић из Центра за обуку Копнене војске у Пожаревцу, који је освојио прво место у гађању из пиштоља ЦЗ99 на првенству војске.

Најуспешнија екипа је Скијашка екипа ВС. Специјално признање додељено је Фудбалском клубу „Небески анђели” из Четврте бригаде КоВ из Врања, који је прошле сезоне освојио Куп Пчињског округа и првенство Пчињске окружне лиге.

Посебно признање отишло је и разводнику Речне флотиле Браниславу Јанковићу који је ове године први допливао до часног крста на Ади циганлији, поводом Богојављења.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси