Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Саопштење запослених на ТВ Авала
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 01. 2012.

Извор: Штрајкачки одбор ТВ Авала

Саопштење запослених на ТВ Авала

Састанак Штрајкачког одбора Телевизије Авала и Савета РРА и РАТЕЛ-а представници запослених на овој телевизији оценили су као веома конструктиван. Надлежне агенције информисане су о тренутном стању на Телевизији Авала и разлозима због којих је 22. децембра 2011. године започет штрајк.

Обе агенције најавиле су да ће предузети мере из својих надлежности, а у складу са својим овлашћењима јер је коришћење радио-фреквенције ограничен природни ресурс, саопштено је на састанку.

Инсистираће се да се на Телевизији Авала што пре именује генерални менаџер као и главни и одговорни уредник. Сутра, 11. јануара биће одржан састанак чланова Савета РРА и РАТЕЛ-а са власницима ТВ Авала и УО, а радује нас сазнање да су сви власници, укључујући и представника Фонда Греенберг Инвестмент, потврдили свој долазак.

На данашњем састанку сви су се сложили око тога да би свакако требало да дође до новог сусрета Штрајкачког одбора и власника, односно чланова УО ТВ Авала, како би се што пре решила тешка ситуација на овој телевизији која је једна од пет емитера са националном фреквенцијом.

Састанку са РРА и РАТЕЛ присуствовали су и Драгана Чабаркапа, председница Синдиката новинара Србије и Ненад Цвјетићанин, правни саветник Штрајкачког одбора.

Штрајкачки одбор ТВ Авала

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси