Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Горњи Милановац за суфинансирање медија издвојио 15 милиона динара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

15. 04. 2024.

Извор: Бета

Горњи Милановац за суфинансирање медија издвојио 15 милиона динара

Горњи Милановац је за суфинансирање медија за ову годину издвојио 15 милиона динара из општинског буџета, одлучено је на данашњој седници општинског већа.

Највише новца - 7, 5 милиона динара додељено је милановачкој телевизији "ТВ ГМ ПЛУС".

Радио станица "Стари Милановац" добила је 1,6 милиона, портал "ГМпрес" 1,5 милиона динара и још толико добило је удружење грађана "Сви смо били деца".

"Гоги радио" у Горњем Милановцу добио је 600.000 динара из општинског буџета, портал "ГМинфо" 650.000, а недељник "Таковске новине" 100 хиљада динара.Из општинског буџета Горњег Милановца суфинансираће се и четири чачанска медија - телевизија "Телемарк" са 750.000 динара, телевизија "Галаксија 32" са 200.000, новинска агенција "РИНА" са 300.000 и портал "Глас западне Србије" са 300.000 динара.

На конкурс за суфинансирање медија из општинског буџета Горњег Милановца пријављен је 31 пројекат, од чега је комисија одобрила 11.Најмања сума која је могла да се додели појединачном медију је 100.000 динара, а највећа 7,5 милиона динара.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

15.04.

2024.

Petar Božović [нерегистровани] у 08:46

Finansiranje vlasti

Ovom prilikom, čelnici Opštine su dodelili 13.650.000 dinara, odnosno 91% sredstava, medijima koji jedino što rade je da promovišu vladajuću stranku. A nkada ništa nisu objavili da se desilo u gradu a da ne ide "na ruku" istima. Ovo je samo legalizovan način izvlačenja novca i finansiranje režima.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси