Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Зрењанин расписао још један конкурс за медије, на располагању 7 милиона
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

06. 10. 2023.

Извор: Бета

Зрењанин расписао још један конкурс за медије, на располагању 7 милиона

Град Зрењанин расписао је конкурс за суфинансирање медијских пројеката од јавног интереса на територији тог града у овој години, за шта је из буџета града издвојено 7 милиона динара.

Како је у тексту огласа наведено, најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 50.000 динара, а највећи износ по пројекту је 3,5 милиона динара, а конкурс је објављен на сајту града Зрењанина: www.зрењанин.рс.

Упућен је и позив за учешће у раду конкурсне комисије, а одлука о расподели средстава доноси се најкасније у року од 90 дана од дана закључења конкурса.

Први овогодишњи конкурс био је расписан фебруара ове године за шта је издвојено 20 милиона динара, а највише средстава додељено је РТВ Сантос, за три пројекта укупно 10,4 милиона динара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси