Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Пета генерација УНС-ове школе Веб новинарства завршила са наставом - дипломе у септембру
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

01. 07. 2011.

Пета генерација УНС-ове школе Веб новинарства завршила са наставом - дипломе у септембру

Предавања петој генерацији УНС-ове школе веб новинарства су завршена протеклог викенда.


Након два месеца учења о онлине медијима, полазници курса су добили практична и теоријска знања о друштвеним мрежама, пословању, личној и корпоративној промоцији, ПР-у и маркетингу на вебу.

Полазници ове генерације школе Веба су већином новинари великих новинских кућа и агенција (Политика, Дневник, Танјуг), радија, телевизије, веб редакција (tracara.com) али и људи из пословног света којима је познавање интернета неопходно за што боље функционисање компанија у којима су запослени.

Након курса полазници пете генерације су открили како планирају да искористе знање стечено у школи Веб новинарства.

Бивша новинарка Танјуга Агнеза Трпковски одлучила је да покрене сопствени сајт, као и Самир Аслани који ће знања из школе веба искористити за креирање портала који ће се бавити промовисањем планине Златибор.

Александар Грубеша, новинар новосадског Дневника ће након курса прећи у веб редакцију овог листа, а Кристина Ђорђевић је открила да ће грађевински портал Yu Build у чијој је веб редакцији запослена обогатити новим мултимедијалним садржајима. Идеје и техничка знања за унапређење сајта ове консултантске куће добила је управо у школи ВебНовинар.

Полазницима пете генерације школе Wеб новинарства биће свечано уручене дипломе у Прес центру УНС-а крајем септембра. Том приликом биће организована и панел дискусија на тему будућности онлине медија у Србији.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси