Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  У Бору сутра семинар за новинаре о животној средини
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

16. 06. 2011.

У Бору сутра семинар за новинаре о животној средини

Семинар за новинаре „Управљање животном средином“ биће одржан сутра у згради Општине Бор, Моше Пијаде 3-5, с почетком у 12 сати.



Пети пут овакав семинар заједно организују Удружење новинара Србије, Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ), Министарство животне средине, рударства и просторног планирања, Стална конференција градова и општина и Белс покрет. Исти једнодневни семинар одржан је у Београду, Новом Саду, Нишу и Смедереву са више од 60 новинара и студената новинарства.

Домаћин сутра биће Општина Бор, а семинар ће уз представнике УНС-а и ГИЗ-а поздравити председник Скупштине општине Драган Жикић.

Предавачи на семинару су стручњаци из области животне средине, климатских промена, управљања отпадом и водама, мр Христина Стевановић Чарапина, проф. др Александар Јововић, проф. др Анђелка Михајлов, Александра Кнез Милојковић, мр Снежана Лекић, Катарина Стефановић, као и колегинице Биљана Вранеш, новинар РТС-а и метеоролог и Маја Пакић, заменица главне уреднице листа „Сенса“.

Циљ обуке је усавршавање групе новинара који ће у наредном периоду стручно извештавали о заштити животне средине.

Програм семинара преузмите овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси