Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Венац на месту погибије кинеских новинара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

07. 05. 2011.

Венац на месту погибије кинеских новинара

Делегација Удружења новинара Србије положила је данас венац на месту где се налазила зграда кинеске амбасаде, у којој је приликом НАТО бомбардовања пре 12 година погинуло троје кинеских новинара.

У нападу НАТО бомбардера на Амбасаду Народне републике Кине 7. маја 1999. године, у 23 сата и 45 минута, погинули су Синг Синг и Ђи Ђинг, дописници дневног листа Гуанг Минг Жибао, као и Шао Јунхуан, дописник кинеске националне новинске агенције Синхуа.


У име УНС-а венац су положили Лидија Обрадовић, члан Управе, Нино Брајовић, генерални секретар и Петар Јеремић, председник ИО УНС-а, а полагању венца присуствовали су дописници кинеских медија акредитовани у Београду, запослени у кинеској амбасади и амбасадор Народне републике Кине Веи Јинхуа.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси