Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  За чланове УНС-а попуст у Бањи Врујци
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

27. 01. 2011.

За чланове УНС-а попуст у Бањи Врујци

Вила "Новосађанка" одобрила је попуст од 15% за чланове Удружења новинара Србије и њихове породице. Ову погодност могу да остваре сви гости и чланови њихових породица ако су чланови УНС-а са овереном легитимацијом за претходну или текућу годину.

Бања Врујци налази се у подножју планина Сувобора и Маљена, 90 км од Београда и 150 од Новог Сада. Има девет извора минералне, благо радиоактивне воде,температуре од 27 до 33°C која веома успешно лечи хронични реуматизам, артритис, миалгију, лумбоишијалгију гинеколошка обољења, малокрвност, компензована срчана оболења, болести бубрега, мокраћних канала, ране, екцеме као и болести очију.

У Бањи постоји осам отворених и један затворени базен који се сваког дана пуне бањском проточном минералном водом. Гостима су на располагању спортски терени, шеталишта, могућност риболова на рекама Топлици и Рибници као и обилазак низа културно-историјских споменика и излетишта надомак Врујцима: родне куће војводе Мишића, манастира Лелића и Боговађе, Рајца, Дивчибара...


Својим гостима Вила "Новосађанка" нуди све аранжмане од преноћишта до пуног пансиона. Располаже са шест двокреветних и трокреветних соба са три и четири звездице и једним апартманом, као и својим рестораном. Све собе имају купатила и кабловску телевизију, а гости по жељи могу да добију и собе са терасама.

Телефони за резервације и информације су: 014 66 981; 014 66 269; 064 62 32 846; 065 26 09 949.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси