Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Новинари Оџака:Осуда поступака руководства ДНВ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

20. 11. 2009.

Новинари Оџака:Осуда поступака руководства ДНВ-а


Поштоване колеге,

Обавештавамо Вас да је Актив новинара Оџака осудио понашање руководства Друштва новинара Војводине. Њихова одлука да одложе Изборну скупштину заказану за 28. новембар, је најблаже речено смешна, као и њихово образложење да то чине како би ускладили Статут ДНВ-а са Законом о удружењима грађана.

Потпуно је јасно да је одлука Управног одбора ДНВ-а у ствари одраз немоћи тројке, коју чине председник, потпредседник и секретар, да реформишу Друштво новинара Војводине, да подмладе чланство и постану заиста репрезентативно струковно удружење новинара у Војводини.

Поменута тројка је изманипулисала већину у Управном одбору ДНВ-а и прикрила своју праву намеру, а то је, да они остану "доживотни владари" и да отцепе Друштво новинара Војводине од Удружења новинара Србије. Позивамо све чланове Друштва новинара Војводине да не наседају образложењима која добијају од актуелног руководства и да нам помогну да разоткријемо њихову намеру да нас одвоје од матичног УНС-а.

Сви који желе промене, подмлађивање Друштва новинара Војводине и модерну струковну организацију нека нам се придруже 28. новембра на Изборној скупштини коју ћемо одржати да бисмо им показали да немају подршку новинара у Војводини.

За Актив новинара Оџака
Предраг Ћурчија, члан УО ДНВ-а

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси