Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Попуст за чланове УНС-а у хотелу Јадран у Загребу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 07. 2013.

Попуст за чланове УНС-а у хотелу Јадран у Загребу

Хотел “Јадран” у Загребу одобрио је члановима УНС-а попуст од 20 одсто на регуларне цене смештаја.

Право на попуст остварују чланови који имају оверену новинарску легитимацију за текућу годину.

Хотел се налази у центру Загреба, у близини  Трга бана Јосипа Јелачића, у Влашкој улици бр. 50. Поред  модерно опремљених соба има и мењачницу, нуди услуге прања и пеглања одеће, најам сефа и осигуран паркинг.

Хотел у понуди има и туристичке програме за упознавање Загреба и околине.  

Смештај у хотелу „Јадранможете резервисати телефоном на +385 1 4553 777 или мејлом jadran@hup-zagreb.hr.

 

 

Коментари (2)

Остави коментар
сре

31.07.

2013.

Nino Brajovic [нерегистровани] у 10:34

Одговор

Поштовани,

Да би неко постао члан УНС-а мора да испуњава за то Статутом предвиђене услове. А то је да се најмање последњих годину дана, хонорарно или у радном односу, бави новинарском професијом. То важи и за сниматеље, фоторепортере, техничке уреднике, карикатуристе. Постоје категорије чланства: редовни, придружени и приправни. Опширније о томе можете погледати на нашем сајту, у делу „Буди члан“. О исправности и испуњености услова сваке пријаве појединачно одлучују чланови УНС-ове Комисије за пријем. Уколико знате да неко ко је члан УНС-а не испуњава услове за чланство прописане Статутом УНС-а, ја Вас позивам да нам се обратите и то пријавите.
Будите сигурни да не примамо у чланство никога коме је једина веза са новинарством, како кажете, читање новина. Неправилности које су се у прошлости дешавале, а за њих сазнамо, без оклевања исправљамо.

Срдачан поздрав,
Нино Брајовић, генерални секретар УНС-а

Одговори
сре

31.07.

2013.

anonymousNovinar [нерегистровани] у 00:37

Nazovi novinari

Bez obzira na sve pogodnosti u vidu raznih popusta za članove UNS-a, iznerviran činjenicom da član tog udruženja može da postane i osoba koja ni jedan jedini dan nije provela u novinarstvu, prestao sam da budem član ovog uglednog udruženja. Mada je to, nema sumnje, vrlo dobro poznati rukovodećim ljudima UNS-a, kao i brojnom članstvu, i dalje novinarsku legitimaciju poseduju osobe koje, osim eventualnog čitanja novina, nikakve druge veze nemaju sa novinarstvom. Primera radi navodim dobar deo članova iz redova takozvanih "Veterana", među kojima ima ljudi koji su čitav radni vek proveli daleko van svake medijske ustanove, odnosno službi za informisanje u državnim i drugim ustanovama. Krajnje je vreme da se takvim ljudima otkaže gostoprimstvo u UNS.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси