Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Украдени компјутери и документација Пиштаљке
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

19. 04. 2013.

Украдени компјутери и документација Пиштаљке

На паркингу испред ПЦ Делта сити на Новом Београду синоћ око 18 сати из аутомобила главног и одговорног уредника антикорупцијског сајта Пиштаљка Владимира Радомировића украдена су два лап-топ рачунара и торба са документацијом власника овог портала.

Радомировић је УНС-у рекао да је са супругом ван аутомобила био око пола сата и да је по повратку из Делта ситија на прометном и видљивом месту затекао аутомобил са отвореним вратима на страни возача али без видљивих трагова обијања што указује да је крађу извео професионалац.

 

Пиштаљка је водећи антикорупцијски сајт у Србији а препознатљива је и у региону. Поред осталог, Пиштаљка је открила да је Драган Шутановац док је био министер одбране градио стамбену зграду код Храма Светог Саве на плацу вредном 1,5 милиона евра, да је фирма министра животне средине Оливера Дулића пословала са 70 буџетских институција, да је Министарство одбране "бесплатан" софтвер платило 850.000 евра.

Пиштаљка се такође ангажовала у заштити права узбуњивача и помогла да најпознатији српски "дувач у пиштаљку" Горан Милошевић добије стални посао.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси