Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Сајт УНС-а посетили из 79 земаља
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

05. 03. 2013.

Сајт УНС-а посетили из 79 земаља

У прва два месеца ове године сајт Удружења новинара Србије, најстарије новинарске организације на Балкану, имао је посетиоце из 79 земаља.

Највише посетилаца сајт је у јануару и фебруару имао из Србије, а потом следе Босна и Херцеговина, САД, Црна Гора, Немачка, Канада, Хрватска, Велика Британија и Аустрија.

Забележене су и посете из далеких Бразила, Аргентине, Колумбије, Чилеа, Мексика, Јужне Африке, Египта, Замбије, Анголе, Нигерије, Либерије, Сенегала, Саудијске Арабије, Пакистана.

По градовима, садржаји су највише читани у Београду, затим Новом Саду, Нишу, Краљеву, Панчеву, Кули, Крагујевцу, Бања Луци и Подгорици.

Гугл аналитика показала је да је од 1. јануара до 28. фебруара сајт УНС-а имао 25.058 посета и 14.605 јединствених посетилаца.

Највећу посету у наведеном периоду наш сајт је имао 25. јануара када су најчитанији били писмо уредника „Јужних вести“ Предрага Благојевића „’Паркирај’ интервју како газда каже” и одговор председнице УНС-а Љиљане Смајловић Драгану Ђиласу.

Значајан број посетилаца сајта дошао је са друштвених мрежа Фејсбук и Твитер на којима УНС има своје налоге.

Уколико имате налоге на друштвеним мрежама УНС-ове активности можете пратити на facebook.com/UNSrbija или Твитеру где смо @UNSinfo.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси