Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Изложене фотографије „PRESS PHOTO SRBIJA 2012“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

25. 02. 2013.

Изложене фотографије „PRESS PHOTO SRBIJA 2012“

Одабране фотографије са конкурса „PRESS PHOTO SRBIJA 2012“ изложене су у Прес центру Удружења новинара Србије, Кнез Михаилова 6/III.

 

 

У наредних месец дана заинтересовани могу да погледају неке од најинтересантнијих медијских фотографија које су изложене у Галерији Прес центра УНС-а.

„Циљ изложбе је да јавности представимо неке од најбољих фотографија објављених у медијима, а које су прошле године пристигле на конкурс „PRESS PHOTO SRBIJA 2012“ ,“ рекао је Звездан Манчић, председник Центра за развој фотографије који организује конкурс.

Међу изложеним фотографијама су и главнонаграђена „Источно од раја“ Марка Рисовића, спорт репортажа Марка Рисовића, затим фото арт репортажа „Балет“ Небојше Марковића.

У току је пријава за учешће на овогодишњем конкурсу. Фотографи своје радове могу пријавити до 1. марта 2013. године преко сајта www.crf.rs.

Циљ конкурса је да афирмише и промовише фотографску културу.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси