Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Полиција сада има изјаву сведока напада на новинара листа „Данас“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

04. 08. 2023.

Аутор: Д. Бјелица Извор: УНС

Полиција сада има изјаву сведока напада на новинара листа „Данас“

Сведок напада на Војина Радовановића описао је полицији како је дошло до угрожавања сигурности младог новинара листа „Данас“, пошто је од тог догађаја прошло више од месец дана.

Полиција је узела изјаву сведока после писања УНС-а да од ноћи 24. на 25. јун, када се напад догодио на сплаву „Шлеп“, није позван очевидац ког је нападнути новинар навео у својој изјави тужилаштву.

Представник УНС-а присуствовао је давању изјаве сведока у полицији.

У међувремену, осим полиције, на текст УНС-а који је на свом Инстаграм профилу Радовановић поделио реаговала је и непозната особа претњом новинару како га треба убити за пример.

УНС је ову претњу која је упућена 31. јула са Инстаграм налога „Selidbeiprevozz“ пријавио Тужилаштву за високотехнолошки криминал.

Полиција и тужилаштво сада трагају за две непознате особе од којих је једна физички насрнула на новинара уз речи: „Војине, Данас је плаћенички медиј. Радиш у плаћеничком медију“, док му је друга послала поруку на Инстаграм „Тебе треба убит за пример гле какав си“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси