Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Нико неће да ослободи нелегално зазидане прозоре ОК радија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

09. 11. 2022.

Аутор: А.Н. Извор: УНС

Нико неће да ослободи нелегално зазидане прозоре ОК радија

Ни на четврти позив за рушење нелегалног објекта којим су зазидани прозори ОК радија није се пријавила ниједна фирма иако је Град Врање у последњем конкурсу повећао средства за уклањање нелегалне градње, рекао је начелник Градске управе Врање Душан Аритоновић за УНС.

Према речима Аритоновића, Град је упутио Канцеларији за јавне набавке захтев којим се тражи сагласност за покретање преговарачког поступка са било којом фирмом у Србији која је, на основу испитивања тржишта, способна за рушење нелеганих објеката.

„Ни овог пута није било заинтересованих понуђача, тако да уговор није закључен ни са ким. Након спровођења наведених процедура, створена је правна могућност за примену члана 61. став 7 Закона о јавним набавкама за спровођење преговарачког поступка са било којом фирмом која је регистрована за обављање ове делатности, под условом да почетне услове набавке не мења“, додао је Аритоновић.

Канцеларије ОК радија зазидане су због изградње овог нелегалног објекта, чему се противила власница ове медијске куће Оливера Владковић. Због тога су јој почетком јуна упућене претње, а просторије ОК радија испрскане су фарбом.

Дејан Николић Кантар је за насилничко понашање осуђен прошлог месеца у Основном суду у Врању на 14 месеци затвора, а за ово кривично дело осуђени су и Славиша Коцић и Бојан Танасковић на по осам месеци затвора.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси