Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Конкурс за годишњу награду "Ђоко Вјештица"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 08. 2012.

Извор: УНС

Конкурс за годишњу награду "Ђоко Вјештица"

Удружење новинара Србије расписује конкурс за новинарску награду “Ђоко Вјештица”.

 

Награда за новинарску хуманост “Ђоко Вјештица” додељује се за медијске прилоге у штампаним, електронским или онлајн медијима који покрећу и мотивишу појединце и јавност за остваривање хуманих акција и циљева, критикују социјално неодговорно понашање у друштву и подстичу солидарност и узајамност.

За награду могу да конкуришу радови објављени у периоду од 26. октобра 2011. године до 20. октобра 2012. године. Исечке, фотокопије текстова или CD/DVD са тв и радио прилозима и текстовима објављеним на вебу доставити на адресу Удружења новинара Србије, Ресавска 28/I, 11000 Београд, најкасније до 23. октобра са назнаком "За новинарску награду Ђоко Вјештица"

Награда ће се састојати од дипломе и новчаног износа од 1.000 евра у динарској противвредности и биће додељена 26. октобра.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси