Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Николић помиловао Шаша
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

03. 08. 2012.

Николић помиловао Шаша

Одлуком председника Србије Томислава Николића помилован је новинар Ласло Шаш и биће у 14 сати пуштен из Окружног затвора у Суботици. УНС поздравља одлуку председника Републике и захваљује свима који су помогли да колега Ласло Шаш буде на слободи. УНС сматра да је овим чином слобода информисања однела велику победу над погрешним тумачењем закона и европских стандарда у нашем правосуђу.

 

УНС сматра да је овим чином слобода информисања однела велику победу над погрешним тумачењем закона и европских стандарда у нашем правосуђу.

Коментари (3)

Остави коментар
пон

06.08.

2012.

anonymouДринска [нерегистровани] у 13:48

Хвала...

Хвала и у моје име и онда верујем да ће Председник лично помоћи да се покрене акција да се пронађу сви нестали и изгинули новинари...И још једна помоћ ће добро доћи да се новине "Јединство"сачувају и штампају и да се не дозволи њихово укидање...Јер доста је више да оно што истину проноси буде укинуто...

Одговори
пон

06.08.

2012.

anonymous [нерегистровани] у 08:42

ЕВРОПСКА СРБИЈА

Каква је то "европска" Србија била у време Бориса Тадића, када је ухапшен новинар, јер није писао подобно режиму ? Овде остаје, по мени, питање одговорности судије, која је отишла у пензију. А пошто више нема - у нашем Кривичном Законику: "злоупотреба службеног положаја" јер, по господину Хомену, тако нешто не постоји у европском паралелном законодавству, предлажем да се уведе кривично дело "употреба службеног положаја" и кривично дело "неповредивост лика и дела господина Тадића и Ђиласа".
Анонимно "храбри" грађанин.

Одговори
пет

03.08.

2012.

Јелернко Слатинац [нерегистровани] у 20:07

Браво председниче

Браво председниће Николићу и све похвале руководству УНС-а . ово је после целе деценије мрака у новинарству Србије, једина светла вест. Можда ће доћи и бољи дани бар за млађе колеге, који данас живе под свим могућим притисцима, претњама, раде под нељудским условима, за никакве паре. Све наопако, ајде да се нешто мења, можда и ми ратни зликовци-новинари можемо штогод помоћи. Председник Николић се понео поштено и хвала му.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси