Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Удружење новинара Црне Горе: И када не буде одговора постављаћемо питање: Ко је убио Душка Јовановића?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

27. 05. 2022.

Аутор: uncg.me Извор: uncg.me

Удружење новинара Црне Горе: И када не буде одговора постављаћемо питање: Ко је убио Душка Јовановића?

Удружење новинара Црне Горе тражи од надлежних да хитно открије и објави имена налогодаваца Душка Јовабовића и да те људе коначно изведе пред лице правде. Медијска заједница у Црној Гори је јединствена у захтјеву да се о убиству Душка Јовановића мора све знати и да се све то мора објавити, како би грађани знали ко је прије 18 година био тако моћан да убије једног новинара и ко је тако моћан да 18 година заташкава тај злочин и штити убице и њихове газде.

УНЦГ је и претходних година упозоравало и мимо обиљежавања данашњег дана да се убиство Душка Јовановића мора расвијетлити и то онако како доликује озбиљној правној држави, али све је то били узалудно. И данас када сви траже да се открију убице Душка Јовановића плашимо се да ће се све то већ сјутра заборавити и да ће опет владари наших живота из свијета сјенки бацити још једну сјенку на највећу новинарску жртву у Црној Гори.

УНЦГ је свјесно да осим апеловања и упозоравања да је правда спора, али достижна, мало шта може да уради како би се открили сви детаљи убиства Душка Јовановића. Ипак, УНЦГ же и даље тражити одговоре, па и када их не добије, неће одустати од постављања питања: Ко је убио Душка Јовановића?

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси