Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Пленковић каснио више од сат времена, новинари напустили конференцију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

09. 01. 2021.

Извор: Н1 Загреб

Пленковић каснио више од сат времена, новинари напустили конференцију

Премијер Хрватске Андреј Пленковић за данас је имао заказану конференцију за новинаре, након састанка коалиције, али се она, међутим, није одржала, јер је премијер - каснио.

Наиме, с обзиром на то да се Пленковић није појавио ни сат времена након заказаног почетка конференције за новинаре, сви медији напустили су просторију.

Након овога потеза новинара, из Владе Хрватске су се правдали тиме да не знају да процене колико који састанак може трајати, међутим, то није први пут да Пленковић тако пуно касни на заказане конференције за медије.

У четвртак је након седнице Владе хрватски премијер одржао конференцију за медије при чему је известио о досадашњим активностима у вези са земљотресима погођеним подручјем. Али, председник Владе почео је расправу с новинарима након што су га упитали да ли је требало да се брже реагује.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси