Насловна  |  Актуелно  |  Писма УНС-у  |  Писмо РТВ Панонија УНС-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Писма УНС-у

29. 10. 2013.

Писмо РТВ Панонија УНС-у

Новинар РТВ Панонија Јован Стефановић упутио је данас УНС-у писмо поводом, како истиче, сталних напада појединаца на ову телевизију. Писмо преносимо у целости.

 

Поштовани!

Ради објективног информисања јавности, и пласирања праве истине, молимо Вас да ово наше обраћање објавите у целости, јер у њему су наводи због којих је данас РТВ Панонија мета сталних напада од појединаца. Бивши власник РТВ Панонија Зоран Андрић је сам са собом направио штетан уговор да му телевизија у његовом власништву плаћа закуп од 4 квадратна метра у износу од 160.000 динара месечно.

Подсећања ради Канал 9 је користио предајник, панеле, стуб и електричну енергију а да при томе није плаћао ни један једини динар. Проблеми су настали када је нови менаџмент РТВ Панонија сагледавајући актуелни тренутак у којем живимо, одлучио да среже трошкове, да изнадје решење у смислу смањења трошкова, што је и урадио селидбом на другу локацију.

При томе надлежне институције су благовремено упознате са намерама новог менеџмента, као што је упозната и власница Канала 9 Маја Павловић и која је схвативши ситуација да ће сама морати да плаћа сопствене трошкове кренула у прљаву кампању против наше куће.

Иначе упркос свим проблемима везаним за стање у друштву и економској кризи РТВ Панонија је са новим просторијама и техничким условима, данас најопремљенија регионална телевизија у којој више од двадест радника редовно прима плате. Напомињемо да је стуб у новосадском насељу Боцке у власништву РТВ Панонија и да ћемо стуб уклонити.

Новинар: Јован Стефановић,

за РТВ Панонија

власник Дара Селић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси