Насловна  |  Актуелно  |  Писма УНС-у  |  Жујовић: Појешћу шешир насред Теразија када СИНОС формира подружницу на ТВ Суботица
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Писма УНС-у

13. 04. 2024.

Аутор: Бранко М. Жујовић

Жујовић: Појешћу шешир насред Теразија када СИНОС формира подружницу на ТВ Суботица

Захваљујем Синдикату новинара Србије (СИНОС) на покушају да одговори на мој текст о њиховом гостовању код Владана Стефановића у Суботици.

Колега из СИНОС-а у покушају да одговори приложио је сет општих начела која немају пуно везе са мојим текстом, а не нуде ни одговор на моје питање: води ли пут до колективног уговора кроз колаборацију са компромитованим власницима медија?

На страну то што уопште не верујем у било који синдикат, формиран у топлој сарадњи са власницима медија.

Гостовање СИНОС-а у ТВ Суботица разумео сам као покушај правдања пројекта и покушај зближавања са Владаном Стефановићем.

Појешћу шешир насред Теразија када СИНОС формира подружницу у ТВ Суботица која ће потом да ступи у било какав синдикални клинч са власником Владаном Стефановићем.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси