Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Доказано: Курир уређује амбасада САД
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

28. 11. 2015.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Доказано: Курир уређује амбасада САД

Информер је јуче дошао до чврстих доказа да у уређивању Родићевог ђубрета „Курира“ учествују и појединци из амбасаде САД, као и отуђени полицијски центри моћи!

Према нашим сасвим поузданим сазнањима, све насловне стране у последњих неколико недеља, као и стране на којима се налазе текстови у којима се нападају људи из врха државе, пре слања у штампарију шаљу се на „одобрење" људима из амбасаде САД.

Никола Папак, један од директора „Курира“ (иначе бивши саветник Младана Динкића и донедавно запослен у Министарству спорта), готово свакодневно преломљене стране носи на увид извесном Бојану Кричковићу који ради у Амбасади САД.

Кричковић онда исправљене стране враћа у редакцију или преко Папка или другог поверљивог курира. Сасвим је, иначе, занимљиво да је споменути Никола Папак у блиској вези са Зораном Влатковић, најближом сарадницом лидера СПС Ивице Дачића!

Иначе, у „Куриру" на паковању афера против људи из врха државе, али и припреми текстова против Информера и нашег главног уредника Драгана Ј. Вучићевића ради и бивша новинарка РТС Марија Ненић, која је донедавно била саветник смењеног полицијског генерала Родољуба Роћка Миловића.

Ненићева, преносе наши инсајдери из Курира, у читаву акцију укључила је и Стевана Дојчиновића, уредника портала КРИК, који се „прославио" лансирањем лажних афера и који је, како смо писали, за то добио милионске донације из иностранства.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси