Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Родић мисли да се успротивио Вучићу, проћи ће као матори
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

26. 11. 2015.

Извор: Курир

Родић мисли да се успротивио Вучићу, проћи ће као матори

Напредњак Горан Веселиновић, кум премијера Александра Вучића и власник маркетиншке агенције, планира да утиче на одређене судије и тужиоце како би на њих извршио притисак да покрену поступак против Александра Родића, власника „Адрија медија групе" и Курира.

 

Лажна документација - Веселиновић је у паници због писања Курира о његовим финансијским малверзацијама и пословној империји коју је изградио позивајући се на своје кумовске везе. Признао ми је и да се плаши шта би још могло да доспе у јавност, па је из тог разлога решио да монтира нови поступак против Родића, јер му ништа не иде како је испланирао. Његови људи ће тужиоцима и судијама однети лажну документацију - прича извор Курира близак Веселиновићима.

- Он је нашем заједничком пријатељу дословце рекао: „Шта Родић мисли, да се успротиви Вучићу? Видеће сад кад прође као његов матори, ја ћу све да решим. Ја идем сад да однесем ове папире па ћемо да видимо како ће да испадне. Па нисам ја будала као што они мисле. Одакле они знају где ћу ја да живим, то ме друкају ови што сам им помогао. Вадио сам их из г.вана, а сад их нема. Нека, нека, требаће Горан опет да реши неки циркус, јер кад год је Вучићу фрка, он мене зове у помоћ - наводи наш саговомрник и додаје да је напредњак испричао да после те папире планира да однесе Драгану Ј. Вучићевићу, уреднику Информера, како би медијски припремио сцену за хапшење!

Богат због странке

Подсетимо, како је Курир писао, брачни пар Горан и Невена Веселиновић, откад је СНС дошао на власт, увећали су своје приходе чак 405 пута. То су урадили тако што су, позивајући се на блискост с режимом, великим клијентима обећавали заштиту и разне привилегије.

До закључења броја нисмо успели да ступимо у контакт с Веселиновићем.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси