Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Вучићевић објавио лажне фотографије Зоране Михајловић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

25. 11. 2015.

Аутор: Д. Л. Извор: Курир

Вучићевић објавио лажне фотографије Зоране Михајловић

Након афере с лажним порно-снимцима хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, дневни лист Информер чији је власник и уредник Драган Ј. Вучићевић, направио је још један кикс и објавио лажне снимке министарке саобраћаја и потпредседнице Владе Зоране Михајловић.

Наиме, фотографије које је Информер објавио тврдећи да је на њима министарка саобраћаја у теретани нису аутентичне и на њима уопште није Михајловићева!

Ове фотографије су, поред Информера, објавили још неки медији, а тим поводом јуче су се огласили и из адвокатске канцеларије министарке саобраћаја, демантујући да је на њима она:

- На фотографијама из теретане које су објављене у оквиру наведеног новинског текста не налази се лик потпредседнице Владе Зоране Михајловић, већ је очигледно реч о другој, непознатој женској особи. Молимо вас да убудуће пре објављивања оваквих информација и фотографија с дужном пажњом, како Закон о јавном информисању и медијима и прописује, проверите веродостојност и истинитост информација које се објављују у вашем јавном гласилу навели су они.

Брука

Уместо Колинде порно-глумица

Афере „Колинда" избила је 17. јануара 2015. године, кад је Информер објавио снимке наводне „сексакције" хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић. Утврђено је даје Информер обмануо јавност и да је на сликама заправо порно-глумица Меган Фокс.

Драган Ј. Вучићевић је, увидевши даје направио скандал, одмах сазвао прес конференцију, и уз тираду се извини хрватској председници и јавности.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси