Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Паника: Родић игра најпрљавије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

21. 11. 2015.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Паника: Родић игра најпрљавије

У паничном страху од истраге и коначног и откривања истине о његовим милионским утајама пореза, проневерама и финансијским махинацијама, газда „Курира" Александар Родић почео је да на свом сајту и у новинама преноси чак и најцрње лажи из опскурног, злогласног „Таблоида"!

Лажи и афере Родић је, нимало се не обазирући на чињенице и не хајући за Закон о информисању, напао и националну авиокомпанију „Ер Србију", а дошао је на генијалну идеју да једног наркомана и осуђиваног криминалца, иначе бившег директора својих фирми, искористи како би лажно оптужио главног уредника Информера Драгана Ј. Вучићевића да му намешта хапшење!?!

Колики је страх Родића од закона и правне државе, можда најбоље показује чињеница да је он својим уредницима издао налог да на порталу, као најважније и највеће наслове, преносе текстове квазиновинара Предрага Поповића, који се „прославио" чланцима у „Таблоиду" у којима је написао да је премијер Вучић злочинац, министар полиције Стефановић магарац, а министарка Јадранка Јоксимовић „оцвала сумо рвачица (погледајте оквир).

Тако је у четвртак и петак скоро 48 сати као најважнија вест на порталу „Курира" стајао Поповићев текст под насловом „Ко ће Вучку ставити брњицу?", а у коме износи гомилу лажи и најприземнијих увреда.

Родић са сарадницима већ данима припрема монтирану аферу у којој ће покушати да мене оптужи да му намештам оптужбе за криминал и спремам његово хапшење!?! Он је чак ангажовао једног осуђиваног криминалца и наркомана, иначе свог бившег директора, да јавно сведочи о томе како сам му ја наводно нудио некакве паре и услуге да би лажно оптужио Родића! Само, колико чујем, има велики проблем пошто тај наркоман на снимку који су направили изгледа толико неубедљиво да му чак ни Родићева мама Зорица не би поверовала...

Ствар државе

Главни уредник наглашава да Информер никакве монтиране афере и претње неће поколебати и натерати да одустане од инсистирања на истини. Рекао сам то више пута, није ово између Родића и мене, није ово између Информера и „Курира". Ово је питање државе и закона. Ми само инсистирамо да све буде по закону. Како за мене, тако и за Родића, како за Информер, тако и за „Курир" напомиње наш уредник. 

Како је писао Предраг Поповић, кога сада, као ексклузивца, објављује 'Курир'

• 23. 7. 2012. Ако је римски император Калигула свог коња касача могао да прогласи за сенатора, може и евроатлантски фанатик Вучић свог магарца Небојшу да постави на место председника парламента.

• 29. јун 2014. Психофизичке могућности Александра Вулина се исцрпљују на томе да постане симбол несреће која четврт века уништава Србију.

• 26. јул 2014. Без обзира на изглед оцвале сумо рвачице, дизајн који је још Десанка Максимовић одбацила као демоде, и нацистил односа према саговорницима, Јадранка Јоксимовић је млада, паметна, успешна, упорна, вредна, привлачна, искрена и нежна особа. Бар она и ја тако мислимо о њој.

• 27. август 2015. Вучић није обичан, нормалан злочинац. Пун је свет поремећених тривијалних ликова који врше најстравичнија злодела, ЈППглфц . • али само је Вучић серијски оцеубица.

• 10. октобар 2015. Без реда у глави, Александар Вучић заводи ред у Србији. Вучићеви рођаци, кумови и пријатељи контролишу све уносне послове, од градње инфраструктуре до медијског маркетинга.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси