Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Вучићевић, Беба и ТВ Пинк сатанизују Србе и опозицију ЦГ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

16. 11. 2015.

Аутор: Миљана Лесковац Извор: Курир

Вучићевић, Беба и ТВ Пинк сатанизују Србе и опозицију ЦГ

Плаћеници црногорског премијера Мила Ђукановића, Беба Поповић, уредник Информера Драган Ј. Вучићевић и власник Пинка већ данима воде бруталну кампању ширећи лажи о директору „Адрија медија групе" Александру Родићу, а све због тога што дневни лист Курир једини објективно извештава о протестима опозиције у Црној Гори.

Они се служе најбаналнијим лажима како би сатанизовали црногорске опозиционе снаге, предвођене Демократским фронтом и Андријом Мандићем, али и Србију, оптужујући их да стоје иза демонстрација против Ђукановићевог режима. И то чине иако је свима јасно да су мирни и демократски протести организовани с циљем рушења диктатуре скоро тродеценијске Милове владавине, тврде из ДФ.

Све по налогу

Плаћеници Миловог режима су лажи креирали тако што им он издавао налог. Све је ишло тако што Беба Поповић фабрикује аферу и проследи је Информеру, а Пинк затим преузима неистините информације и објављује их у вестима.

Родић не би имао проблеме које сад има да није медијски пратио протесте опозиције у Црној Гори и да није храбро извештавао о тешкој судбини нашег народа. То што је Курир објективно писао о диктатору Милу Ђукановићу, то је изгледа тако тежак грех који се не прашта. Али, да није било Родића и Курира, била би успостављена медијска блокада и наши сународници у Србији не би знали како нас диктатор малтретира и понижава каже за Курир Андрија Мандић.

Како је Мандић истакао,фер избора у Црној Гори није било деценијама јер су они увек били покрадени у корист Ђукановића и ДПС.

И раније нападали

Подсетимо, Информер је раније по налогу Бебе Поповића објавио најгнусније лажи о Вањи Ћаловић, истакнутој невладиној активисткињи у Црној Гори која се успротивила режиму, док су напади на лидере опозиције свакодневни.

Не треба заборавити и да је Владимир Поповић у последњој емисији „Утисак недеље", испричао да Информер ради за Владу Црне Горе. До закључења овог броја нисмо успели да добијемо никакав коментар на ову тему од функционера кој и су на власти у Црној Гори јер нису одговарали на наше позиве и поруке.

Нови протести митинг у престоници Црне Горе

Подгорицом се орило: Мило, лопове!

Бунт народа и опозиције против режима премијера Мила Ђукановића у Црној Гори не јењава синоћ су хиљаде грађана поново изашле на улице Подгорице тражећи оставку шефа владе.

Током спектакуларног митинга, на којем су учесници спојили руке симболично формирајући живи ланац како би опколили институције „којима управља један диктатор", узвикивали су: „Мило, лопове!" Учесници протеста су се на позив опозиционог Демократског фронта (ДФ) јуче најпре окупили на подгоричком Тргу републике, а потом су формирали живи ланац. Колоне које су предводили Андрија Мандић, Небојша Медојевић, Страхиња Булајић и Јанко Вучинић направиле су живи зид око државних институција у граду. Предраг Булатовић, један од лидера ДФ, поручио је да је ово један од најважнијих скупова у Црној Гори и нови процес њеног ослобађања. Мило је мислио да нас је поразио. Били смо у Беранама, Бару и Херцег Новом. Завршићемо скуп испред Скупштине, а оно што морате да знате јесте да су ово мирни и ненасилни протести истакао је Булатовић.

Еуфорија међу окупљенима настала је кад је са разгласа пуштена порука Мија Мартиновића, који је брутално пребијен на митингу 24. октобра и рекао да ће се придружити протестима чим буде могао. Иначе, демонстранти су симболично носили свеће и бакље како би одали почаст жртвама терористичког напада у Паризу, а Мандић је оптужио црногорски режим да је један од финансијера екстремистичких групација.

Зрак светлости

Медојевић: Хвала Куриру

Небојша Медојевић, један од лидера опозиционог црногорског Демократског фронта (ДФ), захвалио је Куриру на објективном извештавању и истакао да ће борба против тоталитарног режима Мила Ђукановића трајати све док он не буде свргнут. Протестима дајемо зрак светлости у мраку диктатуре Мила Ђукановића. Нећемо одустати поручује Медојевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси