Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Родић: Људи, ја сам рекетиран
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

10. 11. 2015.

Извор: Информер

Родић: Људи, ја сам рекетиран

Газда „Курира" Александар Родић тврди да су га рекетирали Мирослав Богићевић и Горан Веселиновић, и то уз подршку премијера Александра Вућића!?!

Одговарајући Мирославу Богићевићу, Родић наводи да га је Тадићев режим натерао да шабачком бизнисмену прода фирму која је имала потписан уговор са немачком фирмом ВАЦ о преузимању потраживања према „Политици" и „Новостима".

Газда „Курира" тврди да му Богићевић никада није исплатио договорену суму од 3,5 милиона евра, а да су га током 2013. људи из врха власти уцењивали да се одрекне тог новца.

Родић директно оптужује и премијера Вучића за рекет и уцене, али ни на једном месту не одговара на оптужбе да је од Богићевића узео милионски кеш!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси