Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и ТВ Пинк (2015-2016)  |  Хајка Пинка на Курир: Жељко Митровић злоупотребљава националну фреквенцију!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и ТВ Пинк (2015-2016)

07. 11. 2015.

Извор: www.kurir.rs

Хајка Пинка на Курир: Жељко Митровић злоупотребљава националну фреквенцију!

Члан савета Регулаторног тела за електронске медије Милош Рајковић осудио злоупотребу националних емитера у личне сврхе власника, који преко својих медија воде приватне сукобе.

НУНС: Оптужбе власти су притисак на медије!

Независно удружење новинара Србије (НУНС) поново је јуче позвало представнике власти и политичких партија да на информације које медији преносе не реагују оптужбама на рачун медија, него изношењем другачијих и убедљивијих чињеница и ставова. Да подсетимо, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оптужио је медије да воде кампању против владајућег блока, посебно апострофирајући лист Курир и ТВ Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси