Насловна  |  Актуелно  |  Досије "Утисак недеље" (2014)  |  Митровић би да угости "Утисак недеље" на Пинку
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Досије "Утисак недеље" (2014)

16. 09. 2014.

Извор: Мондо

Митровић би да угости "Утисак недеље" на Пинку

Адвокат Оље Бећковић потврдио да је менаџмент ТВ Б92 тражио да "Утисак недеље" са национале фреквенције буде премештен "на кабл". Жељко Митровић нуди Ољи да пређе на Пинк. Огласио се и Веран Матић.

Правни заступник Оље Бећковић Горан Драганић потврдио је да је ТВ Б92 понудила ауторки емисије "Утисак недеље" да са националне фреквенције ове ТВ пређе на кабловски Б92 Инфо. Оља Бећковић, међутим инсистира да се поштује уговор који је потписан до марта 2015.

Чим је чуо за проблеме које има, Жељко Митровић понудио је Ољи Бећковић да емисију пребаци на ТВ Пинк.

Он је за "Курир" потврдио да је Бећковић дао понуду која се не одбија, добру плату и проценат од спонзора. Понуда подразумева и могућност ауторке да бира термин када ће се емисија емитовари, али и потпуно одрешене руке у избору гостију и у уређивању емисије.

Адвокат Оље Бећкович Горан Драганић каже за "Блиц" да је састанак с њим и Ољом Бећковић, на коме је предложено да се "Утисак" премести на кабловски канал одржан прошлог петка у просторијама ТВ Б92.

"Као правни заступник Оље Бећковић желим да потврдим њен експлицитни став да она ни под којим условима неће прећи на кабловски ТВ канал Б92 Инфо. То је поновила и на састанку и то је дефинитивна одлука Оље Бећковић", каже Драганић за "Блиц".

Он каже да је на састанку са пословодством тражио само да се поштује уговор Оље Бећковић са овом телевизијом.

Лила Радоњић, главна и одговорна уредница Продукцијске групе "Мрежа", чији је "Утисак недеље" део, такође тражи поштовање уговора:

"ПГ Мрежа има важећи годишњи уговор са Б92 који истиче 1. марта 2015, и инсистирамо да се он поштује", рекла је Радоњић за "Блиц".

Овим поводом огласио се и главни и одговорни уредник информативног програма Б92 Веран Матић који је подсетио на вишегодишњу сарадњу са продукцијом "Мрежа" и аутором емисије Ољом Бећковић:

"Од почетка емитовања 2002. године до данас "Утисак недеље" је један од најважнијих елемената идентитета наше куће. Медијске написе о наводним преговорима менаџмента Б92, Продукције Мрежа и ауторке емисије не желим да коментаришем јер у њима не учествујем. Оно што могу да изјавим, као представник Б92 и мањински акционар Б92 труста који не формира пословну политику компаније, јесте да Утисак недеље и Оља Бећковић, по свим истраживањима, представљају сам врх популарности и квалитета у понуди ТВ Б92. Не постоји ни један разлог да то тако и не остане", каже Матић и додаје да је с његовим ставом успознат и менаџмент Б92.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси