Насловна  |  Актуелно  |  ДНВ-УНС  |  Како да новинар сачува своје и ментално здравље друштва – позив младим новинарима и студентима новинарства на разговор са Ан Мари Алвес Ћурчић у Новом Саду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНВ-УНС

20. 06. 2023.

Аутор: УНС-ДНВ Извор: УНС-ДНВ

Како да новинар сачува своје и ментално здравље друштва – позив младим новинарима и студентима новинарства на разговор са Ан Мари Алвес Ћурчић у Новом Саду

Новинари који свакодневно извештавају о темема из црне хронике, али и они који су у дневно-информативној продукцији, дописници из мањих места, сведоци су потресних догађаја, трагедија, људске патње и боли.

 

Колико је информација и детаља довољно, шта је јавни интерес и колико медији начином извештавања утичу на ментално здравље друштва? Где је ту ментално здравље новинара? Колико нас професионализам штити од личних бродолома?

Ово су неке од тема о којима ћемо разговарати са новинарком Ан Мари Алвес Ћурчић у четвртак, 29. јуна, од 19 сати, у канцеларији Друштва новинара Војводине, огранку Удружења новинара Србије.

Разговор ће водити новинарка Дубравка Николић, помоћница уредника Судске хронике у новосадском Дневнику и чланица Управе УНС-а.

Образовни центар УНС-а позива студенте новинарства и младе новинаре да се пријаве на имејл uns.dnv@gmail.com.

Потребно је да наведете своје контакт податке (имејл и телефон) уз неколико реченица о себи. Пријаве пошаљете до 27. јуна. Број места је ограничен.

Образовни центар УНС-а је заједно са својим огранком, Друштвом новинара Војводине, претходно организовао разговоре студената и новинара са награђиваним новинарима Бором Отићем и Јеленом Зорић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси