Насловна  |  Актуелно  |  ДНВ-УНС  |  Колеге из ДНВ-УНС предале шест кутија прикупљених чепова за акцију „Чепом до осмеха“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНВ-УНС

03. 03. 2023.

Аутор: УНС Извор: УНС

Колеге из ДНВ-УНС предале шест кутија прикупљених чепова за акцију „Чепом до осмеха“

Представници Друштва новинара Војводине, огранка Удружења новинара Србије, Милан Бозокин из Дневника и председник Друштва Предраг Рава однели су јуче чепове које је УНС прикупио за више од пола године.

 

 

 

У прикупљању чепова учествују чланови, колегинице и колеге који доносе чепове у УНС, као и запослени и сарадници, а одговарајуће кутије постављене су у просторијама УНС-а у Београду, Новом Саду и Грачаници.УНС већ пету годину односи прикупљене чепове организацији „Чепом до осмеха“. Новцем добијеним од рециклаже ова организација помаже деци са инвалидитетом и њиховим породицама.

УНС такође прикупља папир и пет амбалажу за рециклажу. То је акција која траја последњих 20 година, а од 2017. године у Прес центар УНС-а и УНС долазе чланови удружења „Живимо заједно“ које окупља младе са сметњама у развоју и односе прикупљени папир и пет амбалажу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси