Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  "ЈУ ЕКО" телевизија наставља са акцијом "Будите наше очи и уши"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

11. 02. 2009.

"ЈУ ЕКО" телевизија наставља са акцијом "Будите наше очи и уши"


Радиотелевизија ЈУ EКO и у овој години наставља са акцијом "Будите наше очи и уши". У последњих неколико година захваљујући овој акцији ЈУ ЕКО телевизије решени су многи проблеми у граду на које су у великој мери указивали гледаоци и слушаоци.

Реч је о комуналним проблеме који у великој мери још увек погађају Суботичане, проблемима у здравству, екологији, социјалним питањима итд. Захваљујући, између осталог, и овој акцији информативни програм радиотелевизије ЈУ ЕКО према последњим истраживањима је најгледанији на подручју Севернобачког округа и то међу припадницима свих националних заједница што представља и важан сегмент у развоју интеркултуралности и суживота на овим просторима.

ЈУ ЕКО позива гледаоце да и даље буду очи и уши ове телевизије, да указују на проблеме са којима се сусрећу на телефон 024 552 480 или електорнском поштом на yueco@yunord.net.

Б. Ж.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси