Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарске анегдоте

06. 08. 2014.

Плус и минус

Ласло Блашковић, дугогодишњи уредник емисија за децу Радио Новог Сада, који је у младости кратко време био новинар „Сремских новина“ и, неколико година, учитељ у Босни и фрушкогорским селима, имао је „фазе“ кад пије и кад не пије.

Једном је имао разлог да части, али је био у овој другој „фази“. Ипак, донео је у редакцију Радија флашу ракије и свом колеги и другу у пићу поставио два питања:

„Прво питање: Да ли си за ракију?“

„Да!“, одговори колега?

„Друго питање: Да ли је ракија за тебе?“

„Не!“, невољно признаде колега.

„Плус и минус се потиру!“, закључи Ласло и наточи своме другу дуплу дозу ракије.

Аутор анегдоте: Анђелко Ердељанин


У рубрици Новинарске анегдоте УНС објављује духовите новинарске приче о колегама, о јавним личностима, смешним, инспиративним, чудним ситуацијама у којима су се налазили. Новинарске досетке. Испричајте нам причу о новинарима којих више нема, а упамћени су по пошалицама. Поделите са нама Ваше вицкасте успомене. Новинарске анегдоте уређује колегиница Весна Арсенић. Своје анегдоте, које ћемо објављивати средом и петком, можете слати на vesna.arsenic@uns.org.rs

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси