Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Књиге чланова  |  Борис Павлов - „Врата света интернета“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Књиге чланова

25. 09. 2014.

Борис Павлов - „Врата света интернета“

Новинар Новосадске телевизије и секретар Друштва новинара Војводине (УНС) Борис Павлов објавио је књигу „Врата света интернета“.

Књига „Врата света интернета“ је приручник за обуку у раду на рачунару и на интернету.

Намењена је онима којима овакво знање представља изазов. Књига је писана новинарским, уместо језиком инжињера. У њој се обрађују и у пракси упоређују сва три расположива рачунарска система: XP, Windows 7 и Windows 8.

„С обзиром на то да су се интернет и рачунари већ одавно преселили из лабораторија и информатичких кабинета у наш свакодневни живот, намеће се сасвим логично питање: Зашто исто толико брзо и приче о овом 'странцу у нашој кући' нису напустиле утабане стазе стручне терминологије? Зато, хајдемо да заједно расклопимо ову, наизглед тешку и компликовану науку, а онда њене делове просто сместимо у већ постојеће оквире довољно блиских искустава, које свако од нас већ поседује“, наводи се у уводу књиге.

Издавач: „Бистрица“, Нови Сад                                                                                

Контакт:

Борис Павлов, 064 08 07 911

Цена књиге код издавача је 1.200 динара.

Коментари (1)

Остави коментар
нед

03.01.

2016.

SVETOZARanonymous [нерегистровани] у 21:04

DAR

Knjiga "Vrata sveta interneta", jeste dar,savest, talenat i mogucnost. Knjiga koja je rezultat rada i promisljanja Borisa Pavlova i nesebicne zelje da pomogne i onima koji nisu dovoljno upuceni ili koje je informatcko vreme mimoislo tako reci pregazilo...Slobodno svi mogu naci oslonac bez stida,straha i neverice u knjizi -Vraat sveta interneta; koja ce im na jednostavan, jedinstven, tacan i precizan nacin pomoci da ovladaju materijom i stupe u elementarnu savremenu komunikaciju o kojoj su mislili mozda da je nemoguca misija, ali uz ovakvu knjigu sve ce se lako, brzo i jednostavno otvoriti kao zadovoljstvo i uspeh...Hvala Borisu na ovakvoj knjizi... Svetozar Savkovic

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси