Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Књиге чланова  |  Драгиша Петровић објавио наставак књиге – Печат времена 2 , докле бре више
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Књиге чланова

07. 11. 2022.

Аутор: М. Стојановић Извор: УНС

Драгиша Петровић објавио наставак књиге – Печат времена 2 , докле бре више

Дугогодишњи новинар „ Радио Крагујевца“ и „Радио Београда“ Драгиша Петровић и некадашњи члан Удружења Новинара Србије (УНС) објавио је књигу „Печат времена 2 , докле, бре више?“ Ова књига је наставак истоименог дела које је Петровић објавио 2014. године.

У књизи се налази 370 текстова које је аутор писао у реалном времену.

Кроз ове текстове, Петровић сведочи о најтежем периоду српског народа у последњој деценији двадесетог као  и првој деценији двадесетпрвог века.

Петровић је за УНС рекао да се у књизи налазе коментари актера војних и политичких догађаја из тог периода, као и коментари које је аутор књиге објављивао у Политици, Вечерњим новостима и другим листовима.

Према његовим речима „ Новинари су хроничари времена , али не смеју да буду само посматрачи, евидентичари збивања, већ да „ копају теме “  и „излажу и сопствене ставове.

Књига „ Печат времена 2, докле бре више“  може се  набавити код аутора, на број телефона 064 26 46 040.

Издавач је Центар за развој слободне мисли из Крагујевца, а уредник је Никола Срећковић. Тираж је 100, а ИСБН је 978-86-902326-2-8. Књига је издата у меком повезу и има 607 страна.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси