Насловна  |  Шта радимо  |  Акције  |  УНС се придружио акцији Чепом до осмеха за Гиниса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Акције

Аутор: К. Ковач Извор: УНС

УНС се придружио акцији Чепом до осмеха за Гиниса

Удружење новинара Србије (УНС) придружило се акцији удружења „Чепом до осмеха“ које је у суботу на тргу у Новом Саду од око 900.000 чепова направило мозаик за улазак у Гинисову књигу рекорда.

УНС је у петак, дан пре склапања мозаика, овом удружењу доставио 5 и по кутија у којима је било око 18.000 чепова.

„Веома нам значи подршка УНС-а. Велики број новинара, фоторепортера укључио се у акцију и помогли су да испунимо свој циљ и направимо мозаик за Гиниса. Сви смо заједно радили у циљу да помогнемо деци, а сарадња са УНС-ом у овом процесу је увек била одлична. Када смо најављивали коференцију у Прес центру УНС-а осећали смо се као у својој кући и надамо се да ће се сарадња наставити како бисмо и даље заједно чинили добре ствари“, рекао је Бориша Петковић, један од оснивача удружења „Чепом до осмеха“.



УНС пластичне чепове сакупља више од две године.

У јулу 2015. године, на иницијативу запослених, УНС се прикључио акцији “Чеп за хендикеп“ и од тада су у холу Удружења и простору Прес центра, кроз које свакодневно прође на десетине људи постављене кутије за убацивање чепова. До сада је у УНС-у сакупљено око 25.000 пластичних чепова.

2. октобар 2017. године

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси