Naslovna  |  Šta radimo  |  Događaji  |  Ambasador Kine Li Manchang posetio UNS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji

Ambasador Kine Li Manchang posetio UNS

Ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji Nj. E. Li Manchang posetio je danas UNS i razgovarao sa predednicom Ljiljanom Smajlović, predsednikom Izvršnog odbora Petrom Jeremićem i generalnim sekretarom Ninom Brajovićem.

 

Ljiljana Smajlović, Petar Jeremić i Nino Brajović upoznali su ga sa saradnjom UNS-a sa Svekineskim udruženjem novinara, ali i kineskim dopisnicima koji rade u Srbiji. Oni su naveli i da četvoro novinara iz Srbije radi na Kineskom međunarodnom radiju u Pekingu, ali i da veliki broj novinara iz Srbije sarađuje sa najvećim kineskim medijima.

Ambasador Kine Li Manchang rekao je da će dolazak kineskog premijera Li Kećanga u Srbiju početkom decembra biti važan politički događaj i obavestio predstavnike UNS-a da će delegacija od šest novinara iz Kine, osim dopisnika koji su stalno akreditovani u Beogradu, dve nedelje ranije doći u Beograd.

7. novembar 2014. godine

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi