Naslovna  |  Šta radimo  |  Događaji  |  UNS-ova škola na Mikser festivalu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji

Izvor: UNS

UNS-ova škola na Mikser festivalu

Škola veb novinarstva, veština i preduzetništva koju Udruženje novinara Srbije organizuje već šestu godinu predstavila se na Mikser festival 2014.

U petak, 6. juna, u okviru Zone edukacije posvećene održivom obrazovanju predstavljen je način rada i program naše škole koja obrazuje i usavršava za rad u novim medijima.

Škola veb novinarstva na Mikser festivalu (foto: UNS)

U 45-minutnom predstavljanju reči je bilo i o polaznicima, njihovim radovima, o zabludama u veb novinarstvu i ključnim elementima za kreiranje dobrog sadržaja na vebu.

Do sada nastavu u Školi veb novinarstva pratili su polaznici iz Srbije, ali i iz inostranstva. Obuku su prošli ljudi našeg govornog područja, koji žive u Americi, Izraelu, Austriji, Francuskoj, BiH, Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Mađarskoj, Švajcarskoj, Švedskoj, Rusiji.

UNS-ova škola pokazala je i da je posebno zanimljiva jer spaja ljude različitih godišta, zanimanja, interesovanja, socio-ekonomskog položaja, komercijalne i stipendirane polaznike. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi