Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  SzS: Izveštaj REM-a još jedan razlog za bojkot!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 05. 2020.

Izvor: direktno.rs

SzS: Izveštaj REM-a još jedan razlog za bojkot!

"Izveštaj REM po kome "izborna lista Saveza za Srbiju" ima više prostora u medijima od SNS je konačan dokaz ludila u kome živimo, ali i pokazatelj da REM zapravo ne postoji i jedan od razloga zašto bojkotujemo ove nedemokratske izbore", smatraju iz Saveza za Srbiju.

- Znaju članovi REMa da SZS ne učestvuje na izborima i samim tim ni nema izbornu listu. Znaju da se ne mogu sabirati sekunde na kablovskim televizijama koje može da vidi trećina Srbije i sekunde na televizijama sa nacionalnom frekvencijom - navodi se u saopštenju.

SzS takođe dodaje da članovi REM-a znaju da je N1 televizija kanal koji ima samo informativni program i u čije emisije predstavnici vlasti do sada nisu dolazili, ali ih zato u dnevnicima ove televizije samo kroz izjave Aleksandra Vučića ima 20 puta više nego cele opozicije zajedno.

- Znaju Olivera Zekić i ekipa da je odnos Vučića i celokupne opozicije u dnevnicima RTSa 99:1. Znaju da u ovoj godini nijedan lider opozicije nije bio gost na javnom servisu. Znaju još mnogo toga zbog čega Srbija nastavlja da pada na rang-listi slobode medija Reportera bez granica - dodaje se u saopštenju.

- Sve to znaju, ali sprovode gebelsovsku politiku i nastavljaju da bez trunke stida lažu narod čime su ovo telo pretvorili u servis Aleksandra Vučica i njegove fabrike laži. I zbog toga će odgovarati građanima koji ih plaćaju - zaključuje se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi