Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Hari i Megan pretili tabloidima tužbom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 01. 2020.

Autor: FoNet Izvor: Danas

Hari i Megan pretili tabloidima tužbom

Princ Hari i supruga Megan Markl zapretili su pokretanjem sudskog postupka nakon što su tabloidi objavili fotografije vojvotkinje od Saseksa sa sinom Arčijem u Kanadi, objavili su britanski mediji.

Gardijan i TV kanal Skaj Njuz navode da advokati Hari i Megan kažu da je te fotografije snimio fotograf koji se skrivao u grmlju bez znanja Megan Markl na ostrvu Vankuver, gde se princ Hari pridružio supruzi i sinu u ponedeljak uveče.

Oni se žale da ih paparaci stalno vrebaju. San i Dejli mejl objavili su snimke bivše američke glumice dok nosi sina i šeta sa dva psa. Prošle jeseni, par je pokrenuo postupak protiv nekih novina zbog narušavanja privatnosti i telefonskih prisluškivanja.

„Izgubio sam majku i sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih snaga“, izjavio je mlađi sin Lejdi Di, koja je poginula 1997. u automobilskoj nesreći u Parizu dok su je pratili paparaci.

Njihovo distanciranje od britanske monarhije oficijelno će nastupiti u proleće. Tada oni više neće biti aktivni članovi britanske monarhije, niti će nositi kraljevske titule, prenosi klix.ba.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi