Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Horoks i Vels deo uređivačkog tima N1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 12. 2019.

Autor: FoNet Izvor: Danas

Horoks i Vels deo uređivačkog tima N1

Nekadašnji direktor Svetskog servisa BBC Piter Horoks i izvršni direktor ENEX Adrijan Vels od 1. januara će biti deo uredničkog kolegijuma N1, u kojem će imati savetodavnu ulogu, saopšteno je iz te televizije.

Horoks se pridružio televiziji N1 posle 33 godine u BBC, od čega je pet godina bio direktor svetskog servisa u toj medijskoj kući. „Drago mi je što mogu da pružim podršku uređivačkom razvoju N1.

Visoki medijski standardi su od ključne važnosti u zemljama u kojima se ta televizija emituje. Radujem se što ću doprineti bitnoj ulozi koju igra N1“, rekao je Horoks. Vels je od 2014. bio izvršni direktor ENEX, globalne organizacije 57 emitera kao deo RTL Medija grupe. „Drago nam je da su nam se pridružili Piter i Adrijen.

Obojica imaju višedecenijsko iskustvo u proizvodnji vesti i to na visokim upravljačkim poslovima u nekim od vodećih svetskih medijskih organizacija. Oni će imati važnu ulogu u našem strateškom razvoju“, istakla je izvršna direktorka Junajted medije Aleksandra Subotić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi