Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Klačar: Na međustranačkom dijalogu najverovatnije će se razgovarati o medijima i REM-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 11. 2019.

Izvor: Beta

Klačar: Na međustranačkom dijalogu najverovatnije će se razgovarati o medijima i REM-u

Izvršni direktor CESID-a Bojan Klačar izjavio je da će se na međustranačkom dijalogu koji se održava danas najverovatnije razgovarati o sprovođenju onoga što je dogovoreno u prvoj rundi dijaloga, kao i o onome o čemu se tada nije razgovaralo, kao što su mediji i REM.

Mediji si najviše pominjani jer su prvi na listi zahteva opozicije i zato što su su dosada najmanje pokrivni merama koje je donela Vlada, rekao je Klačar.

Ocenio je i da je za očekivati da opozicija stavi naglasak na REM i na ulogu javnih servisa Radio televizije Srbije i Radio televizije Vojvodine. Prema njegovim rečima, do sada je trećina mera zaista usvojena i implementirana.

U Beogradu se danas održava druga runda međustranačkog dijaloga uz posredstvo evropskih parlamentaraca o unapređenju izbornih uslova u Srbiji.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi