Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radio Beogradu 1. nagrada na Taktonsu za radijske kategorije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 11. 2019.

Izvor: Tanjug

Radio Beogradu 1. nagrada na Taktonsu za radijske kategorije

Radio Beograd je na ovogodišnjem Međunarodnom takmičenju tonskih snimaka regionalnih javnih servisa Taktons u Novom Sadu osvojio prvo mesto u radijskim kategorijama.

Kako je saopšteno iz Radio Beograda, u pojedinačnim kategorijama, ton majstori Radio Beograda Zoran Marić, Mirko Ramović i Miloš Marinković osvojili su prva, a Zdravko Maljković i Ljubinko Gordić druga mesta.

Povereniku Radio Beograda na Taktonsu, Slobodanu Krstiću, uručena je zlatna plaketa za najbolji plasman u radijskim kategorijama.

"Radio Beograd je u jakoj konkurenciji, u radijskim kategorijama javnih servisa regiona osvajanjempriznanja pokazao da je škola zvuka koju neguje naša kuća na veoma visokom nivou", kaže se usaopštenju.

Javni servis Slovenije proglašen je za najbolji u radijskim i TV kategorijama.Javni servis Vojvodine je, po sedamnaesti put, organizator i domaćin Taktonsa.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi