Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vučić: Izmišljena afera, otac Nebojše Stefanovića nema veze sa tim
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 10. 2019.

Autor: FoNet Izvor: N1

Vučić: Izmišljena afera, otac Nebojše Stefanovića nema veze sa tim

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je izmišljena afere o Branku Stefanoviću, ocu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i o navodnoj korupciji sa fabrikom namenske industrije "Krušik" Valjevo i trgovini oružja. On je izjavio "da opozicija vodi brutalnu kampanju protiv ljudi na vlasti i da je jedan od takvih slučajeva uzbunjivač iz fabrike 'Krušik' Aleksandar Obradović i dodao da uzbunjivač može da bude samo onaj koji nešto prijavi državnom organu ili tužilaštvu, a da on to nije učinio".

On je, gostujući na Televiziji Prva, dodao da Obradović ne kaže da je u "Krušiku" bilo nelegalnih radnji i da "priča nikakve veze nema sa firmom Nebojše Stefanovića". Upitan da li može kao predsednik Srbije da uradi nešto da atmosfera u društvu bude bolja, Vučić je rekao da je to nemoguće i da nema "zemlje na kugli zemaljskoj u kojoj je atmosfera dobra".

On je rekao "da se zna kako se na vlast dolazi i kako se sa vlasti odlazi demokratski i da mora da ima poštovanja, da može da prihvati da ima i krivice vlasti, ali da je vlast koja predstavlja ogromnu većinu" svakodnevno izložena teroru".

Vučić je rekao da "opozicija vodi brutalnu kampanju, da je unutar Srpske napredne stranke napravila kastu ili sektu koja ćuti, a da on neće da plaća reket nikome da ga ne napada".

Ponovio je da su navodi da je lideru Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeju Trfinunoviću "nudio pola miliona nečega da izađe na izbore" i da bi voleo da državni organi to ispitaju.

Govoreći o napadu na novinarku Oliveru Jovićević, Vučić je rekao da "niko iz vlasti novinarke i druge dame nije nazivao prostitutkama i da nije normalno da to ne osuđuju koji imaju ćerke i majke".

 Ceo tekst pročitajte na sajt N1.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi