Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Jokanović: Vučić zvao telefonom da ne pišem kolumne o njemu, sad mi crta metu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 07. 2019.

Izvor: Beta

Jokanović: Vučić zvao telefonom da ne pišem kolumne o njemu, sad mi crta metu

Kolumnista Žarko Jokanović izjavio je da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zvao svojevremeno da bi ga ubedio da ne piše o njemu, ali da nije uspeo pa ga sada napada.

Jokanović je za list Danas rekao da ga je Vučić lično pozvao telefonom 14. novembra 2014, i da mu je rekao da je skupio sve kolumne kojih je tada bilo 75 i pročitao ih, te „da samo izbaci pisanje o njemu - pa će to onda biti prava stvar“.

„Ali, nije razumeo kada sam mu rekao da neću prestati da pišem o njemu, jer se bavim satirom. I pošto nije uspeo da me pridobije sada me pljuje. I to je tako vučićevski“, rekao je Jokanović.

Jokanović, koji je kolumnista lista Blic, rekao je da mu je drago što Vučića pogađaju njegove kolumne i što se „zbog njih nervira, jer su istinom pogodili u centar“.

On je rekao da mu je to „velika motivacija“ i da će to imati na umu prilikom pisanja svakog narednog teksta, jer kako se izrazio - njegovo je da piše, a Vučićevo „da se koprca“.

„A to što predsednik države na televiziji neistomišljenicima i kritičarima crta metu - pa to nije ništa novo. Nisam ni prvi ni poslednji koji ću sa tom metom na čelu hodati gradom“, rekao je Jokanović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi