Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Optuženi zbog pada metalne konstrukcije na binu i povređivanja dve osobe
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 05. 2019.

Izvor: List Zrenjanin

Optuženi zbog pada metalne konstrukcije na binu i povređivanja dve osobe

Protiv D.Š. (51) i M.G. (39), obojica iz Sremske Kamenice, zbog osnovane sumnje da su počinili teško delo protiv opšte sigurnosti u saizvršilaštvu, Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog.

Okrivljeni D.Š. iz Sremske Kamenice, kao vlasnik preduzetničke radnje „Music company Top-Ton“ Zrenjanin i M.G. iz Sremske Kamenice, kao vlasnik preduzetničke radnje „Studio plus 023“ Zrenjanin, terete se da su izazvali opasnost za život i telo ljudi.

Prema navodima tužilaštva, 18. i 19. maja prošle godine, u Zrenjaninu, na platou i parkingu pored Mesne zajednice „Veljko Vlahović“, povodom održavanja 12. etno festivala „Banatska priča“, okrivljeni su opšteopasnom radnjom izazvali opasnost. Usled toga pala je metalna konstrukcija na binu postavljenu na platou. Tom prilikom B.J. iz Zrenjanina zadobila je teške telesne povrede opasne po život, a oštećena J.B. iz Zrenjanina lake telesne povrede, saopštava Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Mada to tužilaštvo ne navodi, jasno je da je u pitanju poznati prošlogodišnji slučaj sa Etno festivala na Bagljašu, kada je teško povređena novinarka Branka Jajić, nakon što se metalna konstrukcija bine obrušila na nju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi