Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Izvršni odbor NDNV-a konstatovao ostavku Nedima Sejdinovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 03. 2019.

Autor: Beta Izvor: Danas

Izvršni odbor NDNV-a konstatovao ostavku Nedima Sejdinovića

Izvršni odbor Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) konstatovao je neopozivu ostavku Nedima Sejdinovića na mesto predsednika tog udruženja, koju je podneo iz ličnih razloga, saopštio je danas NDNV.

Funkciju predsednika u narednom periodu, u skladu sa Statutom NDNV-a, obavljaće Izvršni odbor na čelu sa predsednicom tog tela Brankom Dragović Savić, navodi se u saopštenju za javnost.

Dodaje se da će Izvršni odbor u narednom periodu obavestiti javnost o datumu održavanja izborne skupštine na kojoj će se, pored izbora novih organa NDNV-a, odlučivati i o izmeni Statuta organizacije u skladu sa novom Strategijom razvoja NDNV-a za narednih pet godina, čija je izrada u toku.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi