Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Biografije na proceni
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 06. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Biografije na proceni


Kandidati Aleksandar Tijanić, Branimir Grulović, Dejan Stanković...

Upravni odbor Radio-televizije Srbije dobio je juče dokumentaciju 15 kandidata, koji su se prijavili na konkurs za direktora javnog servisa. Na narednoj sednici UO, koja bi trebalo da bude 29. ili 30. juna, odlučiće ko će naredne četiri godine da upravlja ovom medijskom kućom.

Osim Aleksandra Tijanića, na spisku nema široj javnosti poznatih imena. Na listi je i nekoliko kandidata koji su se u javnosti prethodnih dana pominjali.Prijavili su se Dejan Stanković Kralj, voditelj "Lude kuće" na TV Košava, Branimir Grulović, koji je nekada bio na čelu Studija B i dopisništva Rojtersa za Balkan, i novinar Filip Mladenović, koji je i pre četiri godine bio Tijanićev protivkandidat. Stigla je i prijava Gvozdena Jovanovića, predsednika UO "Svetlost" iz Kragujevca.

Kako "Novosti" saznaju, članovi UO, pred sobom imaju i biografije Zorana Radinovića, Svetislava Nedeljkovića, Vesne Štrbac, Slobodana Nakarade, Nenada Nikolića, Gordane Bralić-Bingulac, Stojana Stojčića, Igora Ristića, Todora Simeunovića i Milana Milićevića.

Antrfile : Programski plan

Kandidati su, uz biografije, dostavili i svoj programski plan, koji će takođe da razmatra UO, koji čine Dragomir Antonić, etnolog, prof. dr Jovan Babić, filozof, novinari Slavoljub Đukić i Milica Kuburović, ekonomisti Boško Mijatović i Dušan Stokanović, istoričar Predrag Marković i Dušan Savić, sportski radnik, a predsedava akademik Nikša Stipčević.

I. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi