Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Situacija u Dnevnik holdingu pred rešenjem
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 08. 2010.

Izvor: Danas

Situacija u Dnevnik holdingu pred rešenjem

Novi Sad - Pokrajinski sekretar za rad i zapošljavanje Miroslav Vasin razgovarao je sa Predragom Ćurčijom, predsednikom Društva novinara Vojvodine o situaciji u Dnevnik holdingu.



Tom prilikom Vasin je upoznao predsednika DNV-a sa svim koracima koji su do sada učinjeni da bi se pomoglo zaposlenima i nagovestio da će uslovi za okončanje štrajka biti stvoreni već ove sedmice, navodi se u saopštenju Društva novinara Vojvodine.

Zaposlenima će biti isplaćena jedna zaostala plata, za petnaest dana će dobiti još jednu, a zatim će biti kupljena oprema koja će omogućiti radnicima da sledeću platu zarade sami, rekao je Vasin. On je istakao da je zaposlenima u Dnevniku povezan staž do 2009. godine i da je započeo proces restruktuiranja koji omogućava da preduzeće stane na svoje noge i počne normalno da radi.
G. Nonin

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi