Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Jožef Klem imenovan za v. d. direktora Radio Novog Sada
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 07. 2010.

Izvor: Danas

Jožef Klem imenovan za v. d. direktora Radio Novog Sada

Novi Sad - Upravni odbor RUV- RTV je na sednici održanoj pred vikend, na predlog generalnog direktora Blaža Popovića, razrešio dužnosti dosadašnjeg direktora Radio Novog Sada Pavla Milivojeva.



 U obrazloženju svoje odluke da Milivojeva, koji je tokom više od godinu i po dana obavljanja poslova prvog čoveka Radija u velikoj meri doprineo povećanju slušanosti radijskog programa, postavi na uredničko mesto, Popović je naveo kako je reč o čoveku bogatog novinarskog iskustva, velike kreativne energije i organizacionih sposobnosti, koji će kao takav u narednom periodu dati svoj puni doprinos daljem razvoju programa.

Za vršioca dužnosti poslova prvog čoveka Radija imenovan je Jožef Klem, koji je u ovoj kući zaposlen više od tri decenije. Klem je do sada bio zamenik glavnog i odgovornog urednika Radija Novi Sad. Dugogodišnji je novinar i urednik u mađarskoj redakciji Radio Novog Sada, diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Odsek za mađarski jezik i književnost.
R. D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi